dijous, 8 de juny de 2017

Tallers / Aula de Teatre : Dos mons paral·lels / Bruixes (La revolució serà feminista o no serà)Tallers de final de curs a càrrec dels grups Dansa Joves A i B.
Maria Garriga i Cristina Castellà dirigeixen aquests dos tallers de creació col·lectiva.

Dos mons paral·lels
Dos mons molt diferents conviuen a la Terra, l’un lliure i alegre, l’altre avorrit i mecànic. L’arribada d’unes màscares màgiques a la ciutat transformarà els seus habitants i els portarà a la llibertat de somiar les seves il·lusions.
Direcció: Maria Garriga
Intèrprets: Aina Farrés, Aire Balisová, Anna Prats, Arlet Sust, Berta Costa, Berta Rueda, Claudia López, Daniel Penas, Irene López, Jana Garolera, Júlia Gasull, Martina Federico, Miquela Seras, Sara González, Vinyet Puigventós i Zoe Arenós

Bruixes
Un taller per parlar de les dones, en nom de totes, dels mites, de l’exclusió, els maltractaments, les pors i els dubtes. Una creació per reivindicar-se com a gènere. El cos i el moviment per definir qui som, d’on venim i on volem arribar.
Direcció: Cristina Castellà
Intèrprets: Mariona Bargalló, Sara Castany, Maria Cid, Ariadna Dalmau, Martina De Cambra, Joana Estrada, Rosó Galzeran, Irina Gasull, Maria Latre, Maria Ruiz, Janira Sanchez i Núria Solé

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dos móns paral·lels | Bruixes Damià Costa ©
Dijous 8 de juny de 2017
20 h
Teatre Monumental
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per
http://culturamataro.cat/ca/agenda/article/dos-mons-parallels-bruixes-la-revolucio-sera-feminista-o-no-sera-7836

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: