05 de juny 2017

"Remake" del 1 al 18 de juny a La Vilella

remake
_del 1 al 18 de juny
Remake, amb un llenguatge hiperrealista i abstracte alhora, ens porta a la taula a un personatge encantador que viu una existència repetida que no controla. Una dona que s'aferra a la paraula, als elements, a les accions i a una relació dubtosa.

Una peça atrevida que ens fa viatjar a un univers que ens qüestiona constantment, de tant emmirallar la irrealitat de l'existència anomenada humana. La seva protagonista està plena de teatre, plena de textos, plena de veus, de sons, d'escenes, d'autors i de sorolls. En un homenatge als autors i a les grans obres. PErquè amb alguna cosa cal omplir el buit que resulta insuportable, i el teatre és un bon recurs.
L'espectacle ha guanyat el premi a millor interpretació i millor posada en
escena tan al VIII CENIT de Sevilla com al festival TEA de Toledo.


per més informació i reserves aquí
o envieu un mail a info@lavilella.com
presentació de l'exposició Lola Lolita Nolola
_3 de juny a les 18h

El projecte Lola Lolita Nolola consisteix en una investigació sobre com sóm les dones i com es transmeten els valors de la feminitat de generació en generació, que estem duent a terme a partir de diversos llenguatges artístics (curtmetratges, projeccions, arxiu fotogràfic, fotomuntatges, instal.alcions, haikus i escriptura lliure , collages, performence, tallers amb dones i amb adolescents...).

*es presentarà el projecte Lola Lolita Nolola
es farà un passi del curtmetratge Linea Roja
i brindarem!


No cal fer reserva. Esdeveniment gratuït.
_promoció per dissabte 3 de juny

vine a la presentació de l'exposició
i podràs veure Remake a les 21h per 10€!
Les cia. Espai en Construcció i cia. Sargantana estem molt
contentes per l'èxit que ha tingut aquesta segona edició
del Festival de creació en col·lectiu Km.0!


Volem agraïr a les quasi 500 persones que han vingut al llarg d'aquests quatre dies. Gràcies per donar suport a un festival que ha estat creat en col·lectiu per dues companyies que han sentit la necessitat d'emprendre un projecte perquè companyies històriques, actuals i emergents puguin trobar-se, mostrar el seu treball i parlar dels seus processos de creació.

Moltes gràcies Joan Segalés,  Joan Faneca i Enric Ases pel testimoni que ens heu ofert de la vostra experiència professional.

I també a La Minera, la cervesa patrocinadora del festival, que ens ha permès degustar diferents tipus de cervesa artesana del Ripollès, i a Justin P. Brown per les fantàstiques fotografies que ha fet del festival (en podeu veure algunes aquí!).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...