04 de juny 2017

Taller / Aula de Teatre : Refugiats



L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula Júnior + 17 a 25 anys, dirigit per Ferran Farré, presenta aquesta composició escènica a partir de textos de Brecht, Azama, Mouawad, Müller, Tanovic, Pompermayer, Ortiz de Gondra i Toksvig, entre altres.

Un viatge fragmentat per cinc episodis de la història recent del segle XX i XXI, on es parla d'èxodes i exilis, migracions i persecució, i del significat de ser “estranger”.

Direcció: Ferran Farré
Intèrprets: Susanna Agramunt, Núria Antequera, Júlia Gámez, Josep Maria Garcia, Roger Garcia, Yordanos Padrosa, Alba Parra, Aida Pozo, Maria Rodríguez, Mario Rufete, Marouan Sabri i Paula Tostón

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Refugiats Damià Costa ©
Diumenge 4 de juny de 2017
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...