11 de juny 2017

Taller / Aula de Teatre : Skrik (un crit a favor de l’art)





L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula Júnior + 15 anys, dirigit per Oriol Colomer, presenta aquest taller de creació amb textos propis.

Skrik (crit, en noruec) és un recorregut vivencial per obres d’art contemporànies, una manera d’apropar-se orgànicament a diferents peces de pintura, escultura i arquitectura que ens interpel·len directament, ens remouen i ens parlen de tot el que és universal en l’ésser humà: l’angoixa davant la finitud de l’existència, l’alegria de viure transformada en una dansa... Un crit a favor de l’art que pretén demostrar que els joves penetren en l’art i l’art en la gent jove.

Autor: Oriol Colomer
Direcció: Oriol Colomer
Intèrprets: Etna Allué, Miriam Castela, Nekane de la Rosa, Clara Dresaire, Alba Flores, Claudia Fuentes, Judith Gutiérrez, Lili Herreros, Marc Jiménez, Cèlia Lara, Adrià Olmedo, Víctor Ortel, Carla Palacio, Emma Reniu, Sandra Rodríguez, Jan Soriano, Sergi Taberner i Mireia Villarroya

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 11 de juny de 2017
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...