04 de juny 2017

El Maldà es mou a ritme de dansa



Entre el 30 de maig i l'11 de juny, diverses companyies hi presenten espectacles i també s’hi duen a terme tallers, exposicions i xerrades.

El Festival Maldà enDansa celebra enguany la 4a edició, i ho fa centrant-se en el tema de l'experiència de la dansa. En aquesta línia, organitza un seguit d'activitats com són un laboratori de creació, xerrades a càrrec de professionals del sector, exposicions i actuacions úniques, tot entre el 30 de maig i l'11 de juny,

Un dels punts centrals de la programació és el Festival de Peces Curtes, que també arriba als quatre anys. S'han seleccionat sis peces de companyies i ballarins de Barcelona, i les portaran dalt l'escenari en dues tandes. La primera es durà a terme els dies 2, 3 i 4 de juny, i a cada sessió s'hi podrà veure Nua, de Nadine Gerspacher, Re-Garde, de la Compagnie MF, i Silence 2.0, d'Adriana Mascort. Una setmana més tard, els dies 9, 10 i 11 de juny, les tres propostes de peces curtes de dansa que es faran seran Efil, de Yugen (Julein&Arias), Diva invisible, de Colectivo Las Twins, i Tres dones de vermell, d'Irene García - La Quebrá. Fora de les portes de la sala, el 10 de juny es podrà gaudir de la potència i la delicadesa dels moviments acrobàtics d'Héctor Plaza i Agnès Sales.

Des del Maldà expliquen que l'enDansa està pensat tant per a aquell públic expert en aquesta disciplina artística com per al més habituat a anar a veure teatre, i animen, de cara a les pròximes edicions, que totes les companyies i professionals de la dansa hi presentin les seves coreografies sempre que siguin peces de petit format i properes al públic.

Més informació en aquest enllaç.


publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...