dissabte, 3 de juny de 2017

Taller / Aula de Teatre : Primer congrés d’'assentimentals'L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup El Meu Primer Tast Teatral B, dirigit per Carla Lindström, presenta aquesta creació a partir de textos i exercicis proposats a classe i de fragments dels llibres Emocionari. Digues el que sents i Receptes de pluja i sucre.

Un grup d’especialistes organitza una reunió d’afectats per l’oblit dels sentiments. Al llarg de la reunió els mostraran i explicaran sentiments i emocions que creien haver perdut.

Direcció: Carla Lindström
Intèrprets: Oscar Cabot, Pau Canal, Carla Floriach, Erik Gonzalez, Bruno Herraiz, Lucía Justicia, Lucía Ortega, Alexandra Pallarès, Manel Rodríguez, Andrea Rodriguez, Nil Sorribas, Èlia Spa, Estel Torricó i Alfonso Trabal

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Primer congrés d'assentimentals Damià Costa ©
Dissabte 3 de juny de 2017
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per
http://culturamataro.cat/ca/agenda/article/primer-congres-d-assentimentals-7855

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: