dissabte, 10 de juny de 2017

Els mons de Jules i No tinc paraulesAquest cap de setmana es podrà veure l’espectacle final de curs dels alumnes de circ de l’Ateneu 9 Barris

El cap de setmana del 10 i 11 de juny els alumnes de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu 9 Barris ofereixen dos espectacles, Els mons de Jules i No tinc paraules, per mostrar la seva creativitat i tot el que han après durant el curs.

Els mons de Jules està representat pels grups de petits i mitjans i explica la vida de Jules Verne i la seva capacitat extraordinària per captar els avenços científics de la seva època i anar més enllà. Igual que Jules Verne, el circ s’apodera de les lleis físiques perquè els artistes arribin a aconseguir fer coses sorprenents i no aturar-se en el que ja existeix en el seu procés de creació.

La segona part anirà a càrrec del grup de grans, amb l’espectacle anomenat No tinc paraules. En un temps en què els mitjans de comunicació basen la seva programació en debats en què el que importa és veure qui la diu més grossa, han decidit retre homenatge als mestres que van parlar només amb la seva expressió corporal. Els artistes ens emocionaran amb els seus cossos en un homenatge a l’obra d’aquells genis de l’actuació.

Trobareu més informació al web de l'Ateneu Popular 9 Barris.

+ info
Dissabte, 10 Juny 2017
Diumenge, 11 Juny 2017
Per a tota la família
Horaris
a les 18 h
Ateneu Popular 9 Barris
Informació
Preu: 6 €

publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: