dilluns, 19 de juny de 2017

'Bodas de sangre', clàssic de Lorca a la Biblioteca de CatalunyaClara Segura encapçala un repartiment de luxe dirigit per Oriol Broggi.

És un dels títols més coneguts del teatre lorquià, i aquest estiu es podrà veure a l'escenari de la Biblioteca de Catalunya gràcies a la producció de La Perla 29 en col·laboració amb el Grec Festival de Barcelona, una producció mimada i que vol estar a l'altura d'aquest text clàssic. Amb direcció d'Oriol Broggi, i un repartiment format per Clara Segura, Nora Navas, Ivan Benet, Anna Castells, Pau Roca i Montse Vellvehí, les Bodas de sangre que es representaran entre el 14 de juny i el 28 de juliol al teatre del número 56 del carrer de l'Hospital prometen aire andalús, ritme i musicalitat. Parlant de música, Joan Garriga (Dusminguet, La Troba Kung-Fú) ha compost una banda sonora per a l'ocasió, i la interpreta a l'escenari al costat de Marià Roch i Marc Serra.

Escrita per Federico García Lorca l'any 1931 i estrenada el 1933, Bodas de sangre és una tragèdia en vers i prosa que parla dels grans temes, la vida, la mort i l'amor, i ho fa a partir de costums, tradicions i simbolisme. Cavalls, ganivets i llunes són símbols presents en el teatre de Lorca i també en aquest drama en què la gelosia i els fantasmes del passat juguen el seu paper. Potser l'amor serà l'únic que podrà vèncer la tragèdia anunciada.

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: