19 de juny 2017

'Bodas de sangre', clàssic de Lorca a la Biblioteca de Catalunya



Clara Segura encapçala un repartiment de luxe dirigit per Oriol Broggi.

És un dels títols més coneguts del teatre lorquià, i aquest estiu es podrà veure a l'escenari de la Biblioteca de Catalunya gràcies a la producció de La Perla 29 en col·laboració amb el Grec Festival de Barcelona, una producció mimada i que vol estar a l'altura d'aquest text clàssic. Amb direcció d'Oriol Broggi, i un repartiment format per Clara Segura, Nora Navas, Ivan Benet, Anna Castells, Pau Roca i Montse Vellvehí, les Bodas de sangre que es representaran entre el 14 de juny i el 28 de juliol al teatre del número 56 del carrer de l'Hospital prometen aire andalús, ritme i musicalitat. Parlant de música, Joan Garriga (Dusminguet, La Troba Kung-Fú) ha compost una banda sonora per a l'ocasió, i la interpreta a l'escenari al costat de Marià Roch i Marc Serra.

Escrita per Federico García Lorca l'any 1931 i estrenada el 1933, Bodas de sangre és una tragèdia en vers i prosa que parla dels grans temes, la vida, la mort i l'amor, i ho fa a partir de costums, tradicions i simbolisme. Cavalls, ganivets i llunes són símbols presents en el teatre de Lorca i també en aquest drama en què la gelosia i els fantasmes del passat juguen el seu paper. Potser l'amor serà l'únic que podrà vèncer la tragèdia anunciada.

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...