dilluns, 5 de juny de 2017

Tallers / Aula de Teatre : Don QuijoteL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-17. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Taller d'Integració Teatral, dirigit per Jaume Amatller, presenta aquesta adaptació lliure i desacomplexada de Las aventuras del hidalgo Don Quijote de la Mancha.

Una versió que parteix de la lectura del llibre i que, des de la llibertat creativa, se submergeix en el món interior del protagonista.
Una història que ens presenta un personatge d’una ànima noble i un cor pur, que fa realitat dels seus somnis. La sensatesa de la seva bogeria. Un personatge molt necessari avui en dia.

Autor: Miguel de Cervantes
Adaptació: Jaume Amatller
Direcció: Jaume Amatller
Adjunt de direcció: Carlos Pérez
Intèrprets: Ana Maria Bernabé, Bernat Rubio, Carles Simó, Cristina Casas, Cristina Sánchez, Immaculada Rivilla, Laura Guerra, Laura Rua, Maria Asuncion Llige, Maria Morera, Maria Teresa González, Marta Faixa, Pedro José Torres, Raúl Gil, Sergio Botín, Sílvia Sarra i Toni Samsó
Amb la col·laboració de Manuel Lancharro, Àngels Clopés, Manuela Jara, Ester Martínez i Victor Pérez

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
El Quijote Damià Costa ©
Dilluns 5 de juny de 2017
19 h
Teatre Monumental
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: