dissabte, 10 de juny de 2017

Taller / Aula de Teatre : I ara què ve?L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Aula Júnior 12 anys, dirigit per Oriol Colomer, presenta aquesta adaptació lliure del conte I ara què ve? de Mercè Anguera i Cristina Losantos.

Un irònic i tendre repàs de moltes de les nostres tradicions festives que està enllaçat per una insistent pregunta, condicionada per l’enyorança del que just s'ha acabat i la il·lusió del que ha de venir: I ara què ve? Una explosió escènica plena de vitalitat festiva.

Autores: Mercè Anguera i Cristina Losantos
Adaptació: Oriol Colomer
Direcció: Oriol Colomer
Intèrprets: Marc Ahumada, Minerva Alvarez, Alba Carles, Anna Colomer, Júlia Gironès, Núria González, Marc Herdman, Pau Lloret, Andreu Lloveras, Ivó Manté, Pablo Ortigosa, María Prieto, Víctor Romero i Belay Sánchez

Amb la col·laboració de Pere Rodríguez i Jan Soriano

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
I ara què ve Damià Costa ©
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: