22 de juny 2017

La Destil·leria torna a programar aquest mes de juny l'exitosa ‘Misèria'



L'espai cultural La Destil·leria torna a programar aquest mes de juny ‘Misèria’, el muntatge teatral inspirat en la novel·la homònima d’Stephen King i que va poder veure’s l’any passat amb un gran èxit de públic. Aquest centre cultural de Mataró ha decidit reprogramar l’obra de teatre quatre dies més – el 26, 27, 29 i 30 de juny -  perquè va haver molta gent que va quedar-se amb les ganes de veure-la, tant al juliol com al desembre passat.

L’èxit d’aquesta versió de ‘Misèria’ –dirigida per Pere Vázquez – es deu a la feina dels seus dos protagonistes - Santi Clavell i Lídia Rovira –, però també a l’espai on es desenvolupa, com ha assegurat a Mataró Ràdio la responsable de La Destil·leria, Agit Baqué.

El Paul Sheldon de ‘Misèria’, l’actor Santi Clavell, també serà el protagonista de l’exposició programada aquest mes de juny a La Destil·leria. El mataroní descobrirà la seva vessant més intimista del 10 de juny al 18 de juliol amb la mostra ‘Ninots’, que serà complementada amb un workshop d’il·lustració el 20 de juny, tal i com ha explicat Agit Baqué.

Aquest mes de juny també hi ha programades un altre workshop a càrrec de l’artista Marta Duran, aquest dissabte 3 de juny, i un taller de gyotaku, una activitat que combina art i gastronomia que tindrà lloc el dia 17.

I com cada any, La Destil·leria torna a oferir als més joves la possibilitat de formar-se en l’àmbit artístic durant els mesos d’estiu amb els seus casals. Aquest any per primera vegada giraran a l’entorn d’un tema: els refugiats.

Publicat per
Betty Doñate

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...