25 de juny 2017

'Mal Martínez. Humor i hòsties' porta el Raval a l'escenari dels Lluïsos d'Horta



Un dels espais amb més tradició teatral del barri d'Horta, els Lluïsos, acull diumenge, 25 de juny, una nova posada en escena del muntatge Mal Martínez: Humor i hòsties, en el qual l'actor Marc Martínez recrea la seva infantesa al barri del Raval.

És una més de les propostes de Barcelona Districte Cultural, un cicle d'espectacles que recupera tot de muntatges teatrals, de dansa i musicals produïts a Barcelona en els últims anys i els dóna una nova vida fent-los girar per centres cívics i equipaments barcelonins, com els Lluïsos d'Horta.

Tindreu així una nova oportunitat per veure l'actor Marc Martínez fent de one man show. I és que això és un monòleg teatral amb molta música en el qual Martínez parteix de la seva pròpia infantesa. I també del barri on va créixer, un Raval dels anys 60 i 70 on era fàcil tornar a casa sense cartera i amb la cara inflada.

Ell ho recorda a Mal Martínez. Humor i hòsties amb humor i afecte i, també, amb moltes cançons, ja que compareixerà davant l'escenari amb la seva guitarra, que farà servir per imitar a músics com Raphael o el primer rumbero que us vingui al cap entre molts d'altres. Transformant-se en Pepe Rubianes, en Josep Maria Flotats o en moltes cares conegudes de la Barcelona de fa uns anys, Martínez repassarà les seves vivències, però també les de tota una generació.

Si voleu saber més sobre la representació de Mal Martínez. Humor i hòsties, consulteu el web dels Lluïsos d'Horta.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...