01 de juny 2017

El que és nou per al Congrés a Segòvia?

Benvolguts congressistes, estimats col·legues, benvolguts amics

En primer lloc, a partir de tots els involucrats en l'equip de la Secretaria General: esperem poder donar-li la benvinguda a Segòvia, en la 35a Congrés Mundial de l'ITI.

Aquí hi ha alguna informació bàsica per a vostè: El que és nou per al Congrés a Segòvia? Les respostes a aquestes preguntes li donaran alguns consells pel que fa als nous desenvolupaments que es poden esperar en el proper Congrés. 
La primera i segona part de l'Assemblea General tindrà lloc en el primer dia.
A diferència dels Congressos anteriors, quan l'Assemblea General es va dividir en tres dies, l'Assemblea General en aquest Congrés passarà dilluns al matí ia la tarda. Per què? A causa de que la intenció del Consell Executiu, la Secretaria General i el Centre Espanyol és la creació d'un Congrés artística. En fer l'Assemblea General al començament, que deixarà un munt d'espai per a tallers, presentacions, actuacions i discussions. La primera i segona part de l'Assemblea General es dirigeix ​​principalment als caps de les delegacions, però qualsevol delegat pot assistir a congressos.

La tercera part de l'Assemblea General el dissabte està obert a qualsevol persona i es porta a terme de la manera tradicional, el dissabte al matí: amb discussions sobre les mocions, declaracions, presentacions i més.

Congrés amb una gran quantitat de professionals joves
Basant-se en la informació durant el Congrés Erevan i en les idees de la Comissió Practitioners 'jove (YPC), aquest congrés ha obert les portes de bat a bat per als professionals joves i estudiants. Amb els Centres ITI incloent-hi almenys un practicant jove (18 a 35 anys) en la seva delegació i amb el Festival d'Estudiants (vegeu més endavant), aquest Congrés pretén tenir el major percentatge dels joves que assisteixen a la història de ETI Congressos.

El Congrés està organitzant un Speed Dating ETI Centre
El treball dels Consells Regionals ha millorat notablement la connexió entre centres en les regions concentrades. Què passa amb la connexió i la col·laboració dels centres de tot el món? El cites Centre ITI velocitat ha estat creat per a aquest Congrés amb això en ment. S'anima una persona de cada centre de trobar-se amb nombrosos col·legues d'altres centres, no només de la seva àrea de geo-política, sinó de tot el món. El més probable és la velocitat cites Centres ITI succeirà exterior, a l'ombra d'un arbre en un dels bells parcs de Segòvia. Més informació sobre Speed ​​Dating es pot trobar a internet. Una informació més detallada sobre la relació sexual, Centres ITI velocitat està en preparació.

El Congrés és la integració d'un Simposi Internacional de la Dansa al Congrés
Sota la direcció del Centre Espanyol, en col·laboració amb el Comitè Internacional de la Dansa, el Congrés està oferint, per primera vegada, un Simposi Internacional de la Dansa. Integrat en el programa del Congrés, el Simposi està oferint presentacions curtes i llargues, tallers, conferències i molt més per a professionals de la dansa i qualsevol que estigui interessat en la dansa. Si us plau, inclogui ballarins en la seva delegació o informar els ballarins que coneixes per assistir al Congrés. Una informació més detallada aviat.

El Congrés està integrant una festivals estudiantils com a pròleg Congrés
Juntament amb la UNESCO, ITI va iniciar la Xarxa ETI / UNESCO per a l'Educació Superior en les arts escèniques amb 21 universitats participants. Sota la direcció de Derek Goldman (Co-Director de la Xarxa), Daniel Bausch (ITI membre del Consell Executiu i Membre del Consell de la Xarxa) i Tobias Biancone (President de la Xarxa i la DG ITI) un festival estudiantil tres dies està organitzat com el Congrés pròleg i organitzat pel Centre Espanyol i l'Ajuntament de Segòvia. Al voltant de 100 estudiants i líders de les universitats estan participant en el festival amb les actuacions. Els estudiants de la festa estan convidats a quedar-se durant tot el temps del Congrés, fer la feina en col·laboració amb els altres i participar en les activitats del Congrés - organitzat pels organitzadors del Congrés. Tots els delegats de l'ITI són benvingudes les actuacions del Festival de l'Estudiant.

Estem invertint molta feina i llargues hores per assegurar que aquest Congrés és un èxit - per a tots els membres de ITI, artistes, educadors i convidats. Es basa en el treball en equip amb el Grup de Treball del Congrés, el Consell Executiu, el Centre Espanyol, el Municipi, els líders del Simposi dansa i la Xarxa per a l'Educació Superior en les arts escèniques.
Si us plau, registrar-se en línia, si no ho ha fet.

>> Enllaç per al formulari d'inscripció en Anglès

>> Enllaç per al formulari d'inscripció en espanyol

>> Enllaç per al formulari d'inscripció en francès

Un cop més, esperem poder donar-li la benvinguda a Segòvia.

Des de l'equip de la Secretaria General

Tobias Biancone
Direcció General d'ETI


>> ETI Congrés lloc web




Copyright © 2017 Institut Internacional de Teatre ITI, Tots els drets reservats.

Vostè està rebent aquest butlletí informatiu com a part de la xarxa de ITI.

La nostra adreça postal és:
Institut Internacional de Teatre ETI
UNESCO, 1 rue Miollis
75015 Paris
França

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...