diumenge, 18 de juny de 2017

Taller / Aula de Teatre : Les amistats perillosesL’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2016-2017: els tallers. Aquest any s’exhibeixen vint tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 300 alumnes.

El grup Taller d'interpretació, dirigit per Ferran Farré, presenta aquesta versió lliure de l'obra epistolar Les liaisons dangereuses de Pierre Choderlos de Laclos, i fragments de Quartet d'Heiner Müller i El llibertí d'Eric-Emmanuel Schmitt.
París 1782, uns anys previs a la revolució francesa, en plena decadència moral... Merteuil proposa al seu antic amant, Valmont, que sedueixi Cécile de Volanges com a revenja cap al seu actual llibertí, perquè no puguin casar-se amb honra. El vescomte, però, té un altre objectiu: la conquesta d’una dona casta, madame de Tourvel. La marquesa, empesa per l’orgull i la gelosia dobla l’aposta: li demana seduir totes dues, i si aconsegueix una prova escrita de la segona, ella mateix s’ofereix carnalment com a premi.
Adaptació i direcció: Ferran Farré
Intèrprets: Carme Barrio, Albert Martí, Nerea Alfonso, Maria Rosa Busqué, Marta Tortosa, Trini Franco, Cristina Merino, Rosa Maria Pérez, Lali Puigderrajols i Josep Sans.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Taller d'interpretació Damià Costa ©

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: