dimecres, 21 de juny de 2017

La Sala Flyhard estrena '#Lifespoiler', una obra sobre la predestinacióEl text i la direcció els signen Marc Angelet i Alejo Levis.

Bruna Cusí, Vicky Luengo i Sergio Matamala són els tres únics intèrprets de #Lifespoiler, una obra inquietant que té com a eix temàtic el destí que està escrit. El 10 de juny s'estrenarà el muntatge a la Sala Flyhard, amb text i direcció de Marc Angelet i Alejo Levis, música original d'Àlex Torio i escenografia de Closca Turla i Sergi Corbera.

A #Lifespoiler, dos personatges acudeixen a una primera cita, sabent que suposarà l'inici d'una vida en comú. Al programa de mà s'interpel·la l'espectador, amb preguntes com: "Podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?". I també amb altres qüestions que encara van més enllà: "Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar, no és un conte o un recurs dramàtic de les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica? Com ens afectaria al nostre dia a dia? A les nostres relacions? A les nostres creences més íntimes?".

Molts interrogants als quals potser trobareu resposta –o encara més preguntes– en els 75 minuts de #Lifespoiler, a la Flyhard fins al 3 de juliol.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: