14 de juliol 2014

Contes a frec de pell



Marató de contes eròtics

Avui i fins al 19 de juliol, a Direcció de Cultura i a les  Biblioteques de Mataró es poden recollir les entrades per assistir a la Marató de contes eròtics que tindrà lloc a la Biblioteca Pompeu Fabra el proper 22 de juliol a les 21.30 h. L'espectacle és gratuït amb invitació.

En aquesta original i divertida marató de contes eròtics, tres narradores ens portaran  a través de la sensualitat de les seves paraules a històries plenes de plaer i subtilesa.

Alicia Molina: "En tu casa o en la mía"
Diuen que fer una sola cosa a cada moment, amb tota la consciència que som capaços d’exercitar, és una font de plaer en ella mateixa. En aquesta sessió et proposem desconnectar de tot allò que no caldrà tenir a mà i activar les parts més sensitives del cos, començant per les orelles.

Martha Escudero: "El placer de lo sutil"
Petits gestos, coses mínimes, podríem dir quotidianes, però que no tenen lloc ni en el moment idoni ni amb la intenció deguda, fan que la pupil·la es dilati, la respiració s’acceleri, la pell exhali perfums i suors i ens assaltin tremolors i sensacions que arriben fins a dins del nostre cos on es multipliquen. Hem d’estar agraïts amb la natura per haver-nos donat aquesta capacitat de gaudir amb allò que és subtil.

Núria Urioz: “Tot un plaer, sessió de contes eroticofestiva”
L'objectiu d'aquesta sessió de contes eroticofestiva és acabar amb un orgasme col·lectiu que s'escolti des de tots els racons de la península... Com? Amb les paraules que provoquen el plaer de la imaginació.

Per a més informació podeu consultar el nou web de cultura: http://culturamataro.cat/

Si voleu estar al dia de la informació de les Biblioteques de Mataró aneu a l'adreça de Facebook: www.facebook.com/bibliotequesdemataro i feu un "m'agrada".


També podeu trobar-no a Twitter: @bibliosmataro

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...