29 de gener 2010

Més de 3.300 persones ja han vist Els Pastorets de Mataró


Ramon Radó

L’espectacle nadalenc oferirà aquest diumenge dia 31 la seva darrera representació de la temporada

Aquest diumenge dia 31, Els Pastorets de Mataró abaixaran definitivament el teló en la desena representació d’aquesta temporada. Durant les nou representacions anteriors, més de 3.300 persones han assistit a l’espectacle, provinents d’arreu de Catalunya. La platea del teatre ha registrat una ocupació superior al 90% en vuit de les nou representacions i cada dia la quantitat de públic ha obligat a obrir també l’amfiteatre.

La representació d’aquest diumenge serà la darrera d’Antoni Blanch al capdavant del muntatge i de Gemma Sancho com a directora musical, després de tres anys d’incansable dedicació entusiasta a l’espectacle. L’any vinent, prendran el relleu Josep Rodri com a director general i Jordi Lluch en la direcció musical.

Entre el públic assistent aquesta temporada destaca la senyora Berta Suriol, néta de Ramon Pàmies, l’autor de L’Estel de Natzaret, el text en què es basen Els Pastorets de Mataró.

Per a la representació d’aquest diumenge, que comença a les cinc de la tarda, queden poques entrades, que poden encarregar-se trucant al telèfon 93.790.12.13 (entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre) o a la taquilla del teatre el divendres i el dissabte de vuit a nou del vespre i el diumenge entre dos quarts d’una i les dues del migdia.

Un cop hagin finalitzat Els Pastorets, la programació de la Sala Cabañes continua amb els muntatges “No et vesteixis per sopar”, un vodevil de Marc Camoletti dirigit per Josep M. Rabassa, que s’estrenarà el 27 de febrer. Posteriorment, es representaran les obres “Criatures”, “8 dones” i “Josep i el seu abric multicolor”.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...