15 de febrer 2010

El Club Capitol porta a escena les primeres experiències sexuals dels espectadors 'Mi primera vez' es representa fins al 28 de març

www.lamalla.cat
10 de febrer de 2010


EFE

El Club Capitol estrena aquest dimecres l'espectacle 'Mi primera vez', que inspirat en un muntatge nord-americà posa en escena les primeres experiències sexuals explicades pels espectadors a través d'una web. Les persones que assisteixin com a públic del teatre barceloní podran, si ho desitgen, explicar els seus primers contactes sexuals en una targeta que se'ls facilitarà al principi de la funció.
Enllaços

Sala Club Capitol

En aquestes targetes, segons una de les actrius de l'espectacle, Inma Cuevas, hi haurà una sèrie de preguntes sobre on i com va ser la primera vegada dels espectadors que aquests podran respondre de manera anònima i, si s'escau, veuran la seva història representada a l'escenari.

Amb aquest reclam arriba al Capitol un espectacle interpretat per Marian Aguilera, Bart Santana, Mar Abascal, Fran Nortes, Inma Cuevas i Joaquín Abad que s'ha representat dues temporades a Madrid i ha girat per diversos punts d'Espanya. Està inspirat en un muntatge nord-americà que va posar en escena les experiències recollides en un web.

D'una altra web creada des d'Espanya, encara activa i amb el títol de l'espectacle, el director del muntatge, Gabriel Olivares, ha extret històries reals sobre el tema, divertides, tendres i a vegades traumàtiques, que ha posat a l'escenari. Marian Aguilera ha explicat que "escriu gent de totes les edats, des d'adolescents fins a senyores grans".

A l'escenari s'han disposat quatre panells de diferents textures que s'utilitzen com a pantalles de projecció, i els actors comencen llegint les cartes dels espectadors o dels internautes i representen l'acció que es descriu en algunes d'elles. "És com si naveguéssim en una pàgina web a partir de la qual busquem fotos i vídeos, i tornem a l'origen en una sensació intertextual", ha explicat Olivares, qui ha remarcat que l'espectacle "no està fet per escandalitzar".

Les històries són variades i expressen sentiments o preocupacions com vergonya o dignitat i n'hi ha de més escabroses, com la d'un home que li demana a la seva germana que es fiqui al llit amb ell per no morir verge, ha explicat Aguilera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...