26 de febrer 2010

La comèdia “No et vesteixis per sopar” arriba a la Sala Cabañes


Clara Sánchez

Josep M. Rabassa adapta aquesta revista de Marc Camoletti després de l’èxit d “El Mètode Gronhölm”

“No et vesteixis per sopar”, la comèdia escrita per Marc Camoletti, arriba aquest proper dissabte 27 de febrer a la Sala Cabañes. Josep Maria Rabassa adapta ara l’espectacle que es va donar a conèixer a Catalunya sota la direcció de Ricard Raguant i amb Joan Pera i Amparo Moreno com a protagonistes.
En aquest cas, Rabassa, conegut per haver portat a l’escenari muntatges d’èxit com “El Mètode Gronhölm” o “Estralls”, entre d’altres, opta per una adaptació innovadora incidint en el to expressiu dels italians, origen del director Marc Camoletti. El director defineix el to amb què ha adaptat “No et vesteixis per sopar” com un accent propi de revista teatral. “Hem pujat el to de veu i hem augmentat l’expressivitat del gest per aconseguir donar un toc italià a aquesta obra esbojarrada”, explica Rabassa.
Bernat i Josefina són un matrimoni poc avingut. Un cap de setmana la dona se’n va de viatge i el marit es cita amb la seva amant, Susi. Un amic del matrimoni, en Robert, que a més és l’amant de la Josefina es presenta a casa per sorpresa. Tots quatre han d’amagar les relacions que en realitat els uneixen per sortir de la situació el millor possible. La trama d’aquest espectacle, que d’entrada podria semblar pròpia d’un drama sentimental, s’acaba transformant en una comèdia sense cap rerefons dramàtic.
Rabassa ha apostat per un repertori amb cares conegudes de la Sala, entre les que hi trobem Ferran Camps (Robert), Jordi Romagosa (Bernat), Coral Consegal (Susi), Jessica Pérez (Susanna), Diana Gámez (Josefina), i Joan Rovira (George).
Dies: Dissabte, 27 de febrer, a les 21:30
Diumenge, 28 de febrer, a les 18:30
Dissabte, 6 de març, a les 21:30
Diumenge, 7 de març, a les 18:30
Informació i reserva de localitats: 93.790.12.13 (de 17 a 20h)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...