28 de juny 2010

Una companyia de Banyoles guanya el Premi de Teatre Caixa Manlleu


www.osona.com
21 de juny de 2010


Amb l’obra “Tots som pops”.Companyia Sísmica de Banyoles, recollint el premi de mans de Joan Contijoch.

Foto: Fundació Caixa Manlleu

El moment més esperat del 10è Aniversari del Premi de Teatre Caixa Manlleu va tenir lloc el passat dissabte, dia 19 de juny, a la Carpa de la Zona Esportiva de Manlleu, on a partir de les 10 de la nit es va celebrar la gala de lliurament de Premis. En la 10a edició del Premi de Teatre Caixa Manlleu s’hi han presentat obres procedents de diversos punts de la geografia catalana.

La guanyadora va ser per la companyia Sísmica de Banyoles, amb la seva obra “Tots som pops”. El premi, un taló de 6.000 euros. El segon premi se’l va endur Quatre per Quatre de Granollers, amb “La boja de Chaillot”.

Els convidats assistents a la gala van poder gaudir de l’actuació dels The Chapertons i de la música de la gurbetana Glòria Terricabras. La festa va ser presentada per Ruth Jiménez i Xescu Tàpies, populars per les seves constants aparicions a la televisió com a col•laboradors i presentadors de diferents programes. L’acte va ser presidit pel conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...