26 d’agost 2010

Dos webs per a la difusió del teatre i la dansa de les Balears

http://dbalears.cat
26 agost de 2010


Teatreib.cat i musicaib.cat es presentaran a la Fira de Teatre de Castella i Lleó
Europa Press

Les Balears presentaran aquest divendres a més de 200 professionals acreditats a la Fira de Teatre de Castella i Lleó, la creació de dues pàgines web que serviran de plataforma per informar sobre la producció de teatre i dansa a les Illes. A més de contactes de les productores i les fitxes completes de tots els espectacles en gira, aquestes webs -www.teatreib.cat i www.dansaib.cat- allotgen diversos projectes de promoció dels autors teatrals balears així com una base de dades completa sobre les arts escèniques de les illes.

Segons un comunicat, la Fira de Teatre de Castella i Lleó, que celebra la seva tretzena edició des de dimarts passat dia 24 a la localitat salmantina de Ciudad Rodrigo, ofereix fins a dissabte que ve, dia 28 d'agost, un programa que ofereix els últims muntatges escènics de 33 companyies procedents d'Espanya, Portugal i Suècia. Així, la població salmantina acull durant aquests dies nombroses propostes que avalen el caràcter transfronterer de la cita teatral i la seva aposta per la formació i l'intercanvi cultural. Ciudad Rodrigo se cita d'aquesta manera amb les arts escèniques a través dels titelles, el teatre d'objectes, la música, la dansa, els espectacles de carrer o el circ, entre d'altres disciplines.

L'any passat, al voltant de 30.000 espectadors van presenciar les representacions programades per la Fira, organitzada per la Conselleria de Cultura i Turisme de la Junta de Castella i Lleó.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...