26 de desembre 2010

El pallasso Marcel Gros estrena 'Minuts' al Teatre de l'Aurora d'Igualada



L'espectacle familiar vol recordar "la importància de les coses petites i el temps"

El pallasso Marcel Gros presenta aquest cap de setmana el seu últim muntatge, 'Minuts', al Teatre de l'Aurora d'Igualada. L'espectacle vol recordar "la importància de les coses petites i el temps" i es podrà veure aquest cap de setmana a partir de les 19h. Gros, que ha passat per diverses formacions musicals i teatrals abans de centrar-se en el món del 'clown', explica que durant la representació agafa "la realitat com si fos un acudit i riem tots junts de nosaltres mateixos".
El conegut clown Marcel Gros actuarà aquest diumenge dins de la programació habitual de la Xarxa.

Teatre de l'Aurora
El muntatge, destinat al públic familiar, barreja petites històries que tenen lloc en un món divers i divertit. Segons el mateix Gros, "en aquest espai es pot nedar sense aigua, escalar sense muntanyes, volar sense ales... només hi ha el límit de la imaginació". El protagonista del muntatge és una mena de "trobador que busca històries per tot arreu i en troba una de molt interessant en un espai en què tot és possible, l'escenari", explica el pallasso.

PUBLICAT PER
LAMALLA.CAT
WWW.LAMALLA.CAT
18 DE DESEMBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...