25 de desembre 2010

Els Pastorets d’Ulldecona reinicien l’aventura



L’obra es representarà els dies 12, 19, 26 de desembre i 2 de gener al teatre municipal d’Ulldecona

Un any més, els dos pastors, Lluquet i Rovelló, refan el camí cap a Natzaret per llogar-se de rabadans acompanyats de personatges, dimonis i àngels. Després de l’èxit de 2009, el Patronat de “La Passió” té com a objectiu superar els gairebé 1.200 espectadors amb noves fórmules d’humor, noves escenografies i nous caràcters.
Com l’any anterior, l’encarregada de dirigir l’obra serà la jove directora Ares Piqué, que el 2009 va realitzar la important tasca de modernitzar-los i donar-los un aire més juvenil per tal que els més menuts s’hi senten identificats. Un dels canvis importants per adaptar els Pastorets al s.XXI va ser la transformació del vestuari en què les sabates Converse es van convertir en un referent i van substituir les tradicionals espardenyes. Juntament amb els pastors, també es va remodelar el vestuari dels personatges de l’infern i del cel que havia quedat antiquat amb els anys.
En aquesta nova temporada Piqué, que també dirigeix l’Escola de Teatre del Patronat, està treballant l’aspecte interpretatiu per donar-los als nous personatges un nou perfil, aprofitant que hi ha hagut canvis importants a nivell d’actors. Si l’any anterior hi va haver un intent d’integrar els Pastorets a l’actualitat, aquest any van un poc més enllà amb l’entrada de la televisió en escena. Les cançons també canvien. Mentre que en l’anterior temporada es va fer un homenatge al Rei del Pop, en aquesta apareixerà el gènere del musical, la rumba i fins i tot una referència a Lady Gaga. Pel que fa al perfil dels personatges, apareix un Lluquet que va de graciós, el Rovelló atemorit, un Satanàs amb complex d’inferioritat o un Llucifer sapastre.
Els dies de representació de l’obra de Folch i Torres seran el 12, 19, 26 de desembre i 2 de gener al teatre municipal d’Ulldecona. El Patronat també està treballant en la nova temporada de “La Passió d’Ulldecona” i anuncia que arribarà acompanyada de sorpreses.

Publicat per
Font: Patronat de “La Passió”
Redacció: Antoni Manel Muñoz
http://www.passioulldecona.org
19 de desembre de 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...