27 de desembre 2010

A Sarrià, un Satanàs espectacular



Satanàs sortirà de sota l'escenari envoltat de fum i foc. Aquesta és una de les principals novetats dels Pastorets de Folch i Torras que el centre cultural parroquial Mossèn Casanellas representa el dia de Sant Esteve i el 2 de gener (17.00 hores) al local. A més, hi haurà per primera vegada els Tres Reis guiats per un estel que travessarà la sala.
Música, a Banyoles
La música i el cant coral a càrrec del Cor del Teatre són els aspectes més destacats dels Pastorets de Banyoles, traduïts al català per Josep Navarro Santaulàlia, Joan Solana, que n'és el director, i Xavier Xargay. El text original és el d'Antoni Molins i Ignasi Rubió. Hi participen actors de diferents companyies teatrals de la ciutat, amb una presència rellevant dels alumnes de l'Aula de Teatre. Hi ha funcions al Teatre Municipal els dies 26 i 27 de desembre i els dies 2, 3 i 6 de gener, a les sis de la tarda.
Palafrugell
A Palafrugell, els efectes de so, llum estroboscòpica, boira baixa generada amb CO2 i les fragàncies relacionades amb les escenes són les novetats dels Pastorets que coordina el grup local Les Bambolines. La representació reuneix 50 actors i un burro català i es fa amb música i veu en directe. Estrenen deu elements escenogràfics i s'han confeccionat bases musicals amb la Coral Nit de Juny. Es fa al teatre els dies 26 i 27 de desembre i 3 i 6 de gener a les sis de la tarda.

publicat per
Jordi Casas / Sarrià de Ter
www.elpunt.cat
22 de desembre de 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...