26 de febrer 2011

Els antiquaris



Teatre Gaudí Barcelona (TGB)
Del 18 de febrer al 10 d’abril de 2011
Gerard Vàzquez retorna al Teatre Gaudí Barcelona amb la seva darrera comèdia, Els antiquaris, una sàtira sobre els històrics enfrontaments entre Catalunya i Madrid encarnats per una família molt particular.

Protagonitzat per Josep Minguell, Gal Soler, Sílvia Aranda, Abel Coll, Sergi Vallès i Karme Màlaga, Els antiquaris suposa el retorn de Gerard Vàzquez a la comèdia, uns anys més tard de guanyar el premi Butxaca i ser nominat al Max per Uuuuh! (TNC) i rebre el premi Recull per Quid pro quo, que va programar al Versus Teatre.

L'autor de l'obra, Gerard Vàzquez, defineix Els antiquaris com una “tragicomèdia estrafolària”.

Sinopsi de l'autor
Un negoci d’antiquaris serveix de tapadora a la família Caspelino per dur a terme altres negocis molt més rentables. Les dues branques de la família (l’una a Barcelona i l’altra a Madrid) estan engrescades en rivalitats desmesurades, la branca catalana se sent maltractada econòmicament i aspira a formar la seva pròpia família, la branca castellana no està disposada a permetre que la família no sigui només una. L’aparició d’un personatge amb una gran semblança amb el don de la branca catalana, farà que els cosins castellans posin en marxa un pla per aconseguir el seu objectiu. El que no s’esperen és que el personatge en qüestió resulti ser un boig que es creu que és la reencarnació de Ferran el Catòlic. Mentrestant la filla del don, hereva de la família, ha estat declarada incapacitada i roman reclosa en un centre de recuperació per a toxicòmans i el nét és a punt d’arribar de Xicago per fer-se càrrec dels negocis de la família.

Informació pràctica
Els antiquaris al Teatre Gaudí Barcelona

Del 18 de febrer al 10 d’abril
Autor: Gerard Vàzquez
Director: Ever Blanchet
Repartiment: Josep Minguell, Gal Soler, Sílvia Aranda, Abel Coll, Sergi Vallès i Karme Màlaga

Horaris: De dijous a dissabte a les 20.45h i diumenges a les 18.30h

Preu: 18 euros

Informació subministrada per Premsa Teatre Gaudí Barcelona.
Dades de contacte/localització

TEATRE GAUDÍ BARCELONA (TGB)
Tel:
c/ Sant Antoni Maria Claret, 120
+TEATRE GAUDÍ BARCELONA (TGB). Veure la fitxa del local o entitat

publicat per
http://www.ciutatoci.com
16 de febrer de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...