26 de febrer 2011

LA PASSIÓ D´OLESA COMENÇA LA TEMPORADA AQUEST DIUMENGE.

La Passió d'Olesa a punt per estrenar aquest diumenge la temporada. Des de la junta directiva, els esforços s'han destinat a garantir la qualitat de l'espectacle i a sortejar la crisi econòmica amb diferents promocions per intentar mantenir el nivell de públic.
El teló de La Passió d'Olesa de Montserrat s'aixecarà el proper diumenge 27 de febrer per estrenar la temporada d'enguany. Aquesta setmana, són els darrers dies per acabar d'enllestir els últims detalls. De fet s'estan duent a terme els assajos generals: ahir, el segon acte, demà el tercer i divendres el primer. El vicepresident primer del Patronat de La Passió, Sam Carrique, ha explicat quins són els principals objectius de la temporada, sobretot en mantenir el nivell de l'espectacle però també d'assistència de públic malgrat la crisi econòmica.
Enguany, la Passió d'Olesa s'ha marcat l'objectiu de consolidar els paquets d'entrada i menú per restaurant que es va posar en marxa la temporada passada amb una bona acceptació per part del públic. Pel que fa a altres iniciatives promocionals de l'espectacle, la Passió ha posat en marxa el “10 x 12”. Consisteix en 10 entrades que disposen tots els col•laboradors per 12 euros que poden repartir com vulguin. L'objectiu de la iniciativa, segons Sam Carrique, “que siguin els mateixos col•laboradors que ens facin d'embaixadors arreu”.
Carrique com a vicepresident de la junta del Patronat també ha destacat la posada en marxa del nou web i el seguit de descomptes específics per a determinats col•lectius per tal de promoure l'assistència al drama sacre durant aquesta temporada.
Quan se li pregunta sobre el que esperen aconseguir pel que fa a públic, Carrique assegura que aconseguir entre 700 i 800 assistents per representació seria “un èxit” tenint en compte la situació de crisi econòmica que la societat atravessa des de fa tres temporades.
Aquest diumenge la Passió comença la temporada que acabarà el proper 1 de maig. Com ja és habitual, l'espectacle olesà alternarà les representacions de matí amb les de dissabte a la tarda. Per la junta de la Passió, aquestes sessions permeten captar a un públic potencial de teatre i urbà.
Les representacions comencen diumenge i continuaran en sessió matinal, d'un quart d'onze a dues, els dies 6, 20 i 27 de març; 3, 10 i 22 d'abril i 1 de maig. Les sessions de tarda, de dos quarts de sis a un quart de deu, es faran els dies 12 de març i 16 d'abril.

publicat per
Olesa Ràdio – 90.1FM - www.olesaradio.tk
http://www.olesam.cat
22 de febrer de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...