30 de juny 2011

La direcció del Shakespeare posa el crit al cel amb la suspensió del festival



La directora del festival Shakespeare, Montse Vellvehí, considera la suspensió del certamen una irresponsabilitat política, una falta de respecte i una mostra de prepotència per part del govern municipal. Així ho ha assegurat en declaracions a Mataró Ràdio on a més, ha afegit que a menys de 15 dies de l’estrena l’anul•lació del Shakespeare menysté la feina de més d’un centenar de persones que ja tenien la feina a punt.

Tal i com ja apuntava el regidor de cultura Marcel Martínez, Vellvehí confirma que el govern compensarà econòmicament la feina feta. La directora del certamen valora positivament que es pagui tot el què ja s’ha fet però afirma que hi ha molt d’esforç que no es pot valorar i que per tant tampoc es podrà compensar. La direcció no entén que si la gestió del dèficit d’aquest any permetia la celebració del festival sense comprometre la resta d’activitats programades per aquest any a Mataró, que ara s’utilitzi aquest argument per argumentar la seva supressió.

En un comunicat la direcció del festival ha expressat la seva clara voluntat de trobar noves vies de finançament per desenvolupar el projecte, si s’escau, en un nou emplaçament. La directora del Shakespeare explica que aquesta dràstica decisió s’ha fet molt mal a la imatge del festival.

Segons la direcció del festival, la novena edició del Shakespeare s’estava fent amb unes despeses molt ajustades, gairebé amb el 50% del pressupost de l’any passat. I es feia per la complicitat i bona disposició dels seus organitzadors i col•laboradors.

publicat per
http://www.mataronoticies.cat
27 de juny de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...