24 de maig 2012

La Cubana prorroga l'espectacle 'Campanades de boda' al Tívoli




L'èxit de públic de la paròdia teatral, en cartell des del 2 de març, porta a prolongar les sessions

Després de la gran acollida rebuda per l'últim espectacle de La Cubana, Campanades de boda, que des del 2 de març passat ha estat vista per 80.504 espectadors, la companyia teatral i el Grup Balañá han decidit prorrogar-ne les representacions al Teatre Tívoli de Barcelona.

La Cubana converteix l'obra en una paròdia de la gran paròdia que acaben sent la majoria dels casaments. Per a això, recorren les convencions socials, les tradicions mal enteses i altres situacions habituals en les cerimònies a través de la història d'una família barcelonina que està a punt de casar la seva filla.

L'espectacle, amb una mitjana d'ocupació del 85%, està escrit i dirigit per Jordi Milán i l'interpreten, a més d'ell mateix, els actors Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Meritxell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat i Oriol Burés.

publicat per
22 de maig de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...