23 de novembre 2012

El Titot, la comèdia de l'any a La Passió!




publicat per http://www.lapassio.cat 17 de novembre de 2012

La companyia "El nas de La Passió" presenta una comèdia trepidant els propers 23 i 24 de novembre
Jaume Mallofré dirigeix l'obra de més èxit de Georges Feydeau, el mestre del vodevil i les farses
Prop de dues hores de triangles amorosos, banyes, portes que s’obren i es tanquen, amenaces de mort, erotisme, embolics de parella, crits... Una comèdia lleugera portada a escena per la companyia El Nas de La Passió, formada en part per actors locals, i dirigida per l’olesà Jaume Mallofré, que compta amb un llarg currículum teatral i televisiu.

L’impecable interpretació de tots els actors, cuidada al detall, garanteix l’intens ritme del vodevil de Georges Feydeau i una successió de fets que no permetrà a cap espectador parar de riure.

VENDA D'ENTRADES
“El Titot” és una producció de La Passió, que es podrà veure els propers 23 i 24 de novembre a les 22h. Ja podeu adquirir les entrades anticipades a un preu de 15€ (12€ per als col·laboradors de La Passió) a la secretaria de l'Entitat, trucant al 93 778 10 09 o enviant un correu electrònic a mailto:info@lapassio.cat

La Passió proposa aquesta comèdia de producció pròpia per arrodonir una temporada en què s’ha acollit tot tipus d’espectacles a escena, i que acabarà el mes de desembre amb la coproducció d’Els Miserables.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...