24 de juny 2013

El concurs ‘Off de Calle’ de Saragossa arriba a la 10a edició



publicat per
19 de juny de 2013

A Fira Mediterrània se suma un segon soci català, FiraTàrrega
La Fundació Fira Mediterrània de Manresa coopera per tercer any consecutiu amb la Societat Municipal “Zaragoza Cultural” en el desè concurs ‘Off de Calle’, dirigit a tots els artistes individuals o companyies artístiques en les disciplines de dansa, música, teatre, clown, circ, que utilitzin els espais oberts com escenari d’expressió, i que es desenvoluparà durant les Festes del Pilar de Saragossa el mes d’octubre de 2013.
Les inscripcions per participar al Concurs “Off de Calle” es poden fer fins el 30 d’agost. El grup guanyador participarà a la Fira Mediterrània 2014, Fira Tàrrega 2014, l’Umore Azoka de Leioa (Euskadi) i a les Festes de Sant Mateu de Logronyo 2013 (La Rioja).
Els guanyadors de la passada edició de l’Off de Calle, La Rueda Teatro Social amb l’espectacle “Los Rodríguez: Una familia en crisis”, actuaran a la 16a Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 7 al 10 de novembre de 2013, com a part del guardó del certamen.
Més informació: www.zaragoza.es

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...