25 de juliol 2013

El públic ja pot decidir quina obra inaugurarà la temporada que ve del Mercat




publicat per
12 de juliol de 2013
Marta Cervera

A partir d'aquest divendres i fins al 24 de juliol EL PERIÓDICO facilita la participació en un interessant experiment
Divendres, 12 de juliol del 2013 - 17:56h. Imprimir Enviar aquesta notícia Augmentar/ Reduir text   Vots:+1votar a favor-1votar en contraComentaris(2)

Com ja va anunciar EL PERIÓDICO, la participació del públic serà crucial en l'obertura de temporada del Mercat de les Flors. En aquesta ocasió no es tracta de poder participar-hi ballant, un experiment que es va fer amb èxit fa dos anys, sinó que consisteix a triar l'espectacle inaugural de la temporada 2013-14 el dia 26 de setembre.

La pàgina web del Mercat ofereix 23 vídeos dels espectacles de companyies catalanes que el públic pot veure i valorar. Es podrà votar un màxim de cinc espectacles, ja que el Mercat contempla la possibilitat d'estrenar diverses propostes entre els dies 26 i 29 de setembre. La llista de propostes ha estat confeccionada per un grup de programadors i productors internacionals, que han pogut veure aquests dies amb motiu de l'International Performing Arts Meeting (IPAM) organitzat en paral·lel amb el Festival Grec.

A partir d'avui fins al 24 de juliol els amants de la dansa podran sentir-se com si fossin Cesc Casadesús, director artístic del Mercat, i decidir què programar en funció dels seus gustos. Participar és molt senzill i EL PERIÓDICO encara ho posa més fàcil a través del link http://bit.ly/1dlRbEB
PREMI A LA PARTICIPACIÓ
Entre els participants se sortejarà un abonament per a dues persones per veure gratis tots els espectacles de la inauguració, que serà del 26 al 29 de setembre, i una subscripció mensual a la versió digital d'EL PERIÓDICO.

Entre les coreografies de molts estils, des de creacions de coreògrafs coneguts com Thomas Noone fins a companyies emergents com Impas Dansa i de Laura Vilà. El públic té l'última paraula o, més ben dit, l'últim clic.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...