29 de juliol 2013

El Teatre Sagarra de Santa Coloma presenta una nova programació amb 15 espectacles




22 de juliol de 2013
Laila Nonell

Berto Romero obrirà la temporada dins de la Festa Major d'Estiu

El Teatre Sagarra de Santa Coloma es prepara per a la temporada de tardor amb una programació amb 15 espectacles de diferents estils la comèdia 'T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré' o l'últim espectacle de Berto Romero.

Precisament l'humorista serà l'encarregat d'obrir temporada amb 'Sigue con nosotros', una proposta que s'emmarca en els actes de la Festa Major d'Estiu de la ciutat i que es podrà veure el 31 d'agost i l'1 de setembre.

Però no només es podrà veure teatre al Sagarra, sinó que també la dansa estarà present amb el ballet clàssic de 'Pianisme il·lustrat' i el tango de 'Calle Vibra', tots dos al setembre.

A l'octubre, el protagonisme serà per al cicle 'La Miquelet presenta', en què la Sala Miquelet proposa quatre espectacles de petit format com el Txékhov 'Sobre els danys del tabac', interpretat pel periodista Xavier Grasset, o l'homenatge a Salvador Espriu 'Flames a la fosca'.

Arribat el novembre, un altre cicle prendrà el teatre colomenc. El 'Sagarra Comedy Club' prepara una autèntica sessió de risoteràpia amb l'humor de Leo Harlem i Dani Delacámara, Toni Moog, Joaquín Reyes i Alberto Boira.

Passat el cicle d'humor, dos últims espectacles tancaran la programació del Sagarra. Alberto San Juan amb 'Autoretrato de un joven capitalista español' el 30 de novembre i Sant Millán amb 'Live!' el 14 de desembre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...