21 de juliol 2013

La Fira del Circ de La Bisbal d'Empordà programa setanta espectacles




La cita reunirà fins diumenge a companyies espanyoles i internacionals amb el repte de superar els 35.000 assistents de l'any passat
publicat per
19 de juliol de 2013
EFE La Bisbal

'Hotot', un dels espectacles de la Fira del Circ de la Bisbal de l'Empordà
La Fira del Circ al carrer de La Bisbal d'Empordà, que va ser Premi Nacional de Cultura l'any passat, inicia aquest divendres el seu 18 edició amb un cartell en el qual hi ha programats setanta espectacles, segons ha confirmat l'organització.

La cita, que es prolongarà fins a diumenge que ve dia 21, reunirà a companyies espanyoles i internacionals amb el repte de superar els 35.000 assistents de l'any passat. Entre els espectacles destacats figura 'Hotot', de la companyia Cascai Teatre o 'L'enreixat de Sifó', mentre que en el pla internacional sobresurt el britànic Andy Snatch, considerat un dels millors malabaristes d'Europa.

El duo Tobarich de Xile actuarà també a La Bisbal d'Empordà, així com Rasoterra de França o el Circ Pitanga greco-suís, que posarà en escena el seu 'Rêves d'été'. Set espectacles itinerants recorreran els bars d'aquest municipi de l'Empordà, que acollirà també un concurs de fotografies sobre la Fira del Circ.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...