31 d’agost 2014

El Fitag més participatiu es reuneix a la Diputació



publicat per
http://www.elpuntavui.cat
29/08/14 02:00  - GIRONA - REDACCIÓ

foto :  Representants de les trenta-dues companyies que participen en el Fitag d'aquest any es van reunir ahir al pati de la Diputació de Girona Foto: EDDY KELELE.

El pati de la Diputació de Girona va ser ahir l'escenari d'una multitudinària recepció als 32 grups de teatre amateur de la 14a edició del Fitag. Els representants de les companyies van ser rebuts pel president, Joan Giraut; el vicepresident, Xavier Soy, i la tinenta d'alcalde, Marta Madrenas. «Vosaltres sou la clau de l'èxit d'aquest festival», va remarcar Giraut, que va al·ludir a “la diversitat integradora” que el Fitag projecta al món. En la mateixa línia, Madrenas va valorar el fet que el festival «prosperi en la seva internacionalització i millori en qualitat». Per la seva banda, Soy va insistir en la importància del teatre com un element indispensable de cultura i va refermar l'aposta de la Diputació en aquest àmbit. Demà, justament, es presentarà un estudi sobre les companyies de teatre amateur a les comarques gironines.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...