19 de setembre 2014

L’Ajuntament prorroga “Carles i Belisa” davant l’èxit de públic



publicat per
18 de setembre de 2014

Els dies 27 i 28 de setembre es podran veure 4 funcions més d’aquest retaule musical relacionat amb el 1714

Dissabte 13 de setembre es va estrenar “Carles i Belisa. Mataró rep una reina”, obra produïda per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament com una de les activitats relacionades amb l’exposició “Mataró 1714. Entre dos mars i dues corones”, que forma part dels actes de commemoració del Tricentenari. Davant l’èxit de públic, que ha esgotat les localitats per a les vuit funcions programades fins diumenge 21, s’ha decidit ampliar en quatre funcions més aquest retaule musical dirigit per Pere Anglas i amb música de Joan Vallcorba.

Les noves representacions es faran els dies 27 i 28 de setembre a les 20 i a les 21 h. A la Sala Noble del Museu de Mataró. L’entrada és gratuïta amb invitació que cal recollir a Can Serra, Museu de Mataró (El Carreró, 17) a partir d’aquesta tarda.


El 25 de juliol de 1708, en plena guerra de successió, Elisabet Cristina de Brunsvic-Wolfenbütel va desembarcar a Mataró, on hi va passar cinc dies abans de casar-se amb el rei Carles III a Barcelona. “Carles i Belisa. Mataró rep una reina” és un retaule musical que, utilitzant els recursos teatrals del segle XVIII, fa un recorregut pels esdeveniments més significatius d’aquells dies.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...