18 d’octubre 2014

TELL ME DE PROVISIONAL DANZA (MADRID) AL TEATRE DE L'AURORA



'Tell me' de Provisional danza

Un espectacle de dansa contemporània de gran qualitat i força visual. Dins el Circuito de la Red de Teatros Alternativos.

La prestigiosa i multipremiada coreògrafa Carmen Werner (Premio Nacional de Danza 2007, Premio Internacional de Danza Onassis 2001 i Premio de Cultura de la Comunidad de Madrid 2000) s'ha inspirat en el concepte de buidor per crear aquesta visual i emotiva proposta de dansa contemporània.

La coreògrafa madrilenya agafa el tema de la introspecció -un dels llocs comuns de la seva obra- i el projecta a l'escena, com un espai indefinit, creat a partir de l'observació del no-res. Tot allò que s'escapa de l'espai i en queda a fora contribueix a la reflexió i a l'emoció. Quan s'és absent de l'acció, les pauses esdevenen moments de suspens i d'incertesa creada on no hi ha res ni res succeeix. I, tanmateix, no mirem dins nostre, que és on realment succeeixen coses.

Tell me es planteja com una pel·lícula. La seva construcció és duta a terme com al cinema: amb talls, dobles plans, fosos, etc. Amb aquesta manera de construir, tal com veiem en els clàssics del setè art, les emocions no sorgeixen d'allò que es mostra sinó d'allò que se suggereix.

Coreografia i direcció artística: Carmen Werner / Intèrprets: Atiana Chorot, Laura Cuxart, Cristian Lopez, Alejandro Morata i Carmen Werner / Ajudants en la direcció escénica: Tatiana Chorot i Daniel Abreu / Disseny d’il·luminació: Pedro Fresneda / Espai escènic i vestuari: Provisional Danza / Música: Luis Martines, Bethoven, Haendel

18/19 OCTUBRE
Dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
DANSA
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...