20 de novembre 2014

'Vània' de Les Antonietes



publicat per
http://www.teatreaurora.cat

L'adaptació més moderna, divertida i original d'un dels clàssics del teatre universal. Una de les obres més aplaudides pel públic i la crítica.

L'arribada del professor Serebriakov revoluciona la vida a casa de Vània. Aquest descobrirà que el seu admirat intel·lectual, per qui ha treballat mantenint la hisenda, no és més que un fracassat. L'arribada dels propietaris de la finca porta el caos i la desorganització. L'aire fresc podria entrar-hi amb Mijaíl, el metge, però l'única cosa que farà serà avivar el foc de la desesperació, desencallant un nus d'amors no satisfets al voltant seu i cercant en el vodka un antídot a la desesperança. En aquest clima de frustració, el professor decideix anunciar un pla xocant.

L'oncle Vània és l'obra en què Txèkhov millor reflecteix la Rússia més decadent i grisa. Les obres del dramaturg rus i les adaptacions que se n'han fet fins ara són obscures i pessimistes. Sense deixar-ne l'essència original, Les Antonietes han trencat aquest esquema dotant de frescor el clàssic de Txèkhov, cercant en tot moment el costat més optimista, vitalista i irònic d'un text que es mostra més vigent que mai.

Després de la seva brillant interpretació d'una de les obres cabdals d'Ibsen (Un enemic del poble, presentada amb el títol d'Stockmann), la companyia Les Antonietes aconsegueix amb Vània el reconeixement del públic i de la crítica. Un dels grans èxits de la temporada.

21/22/23 NOVEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 95 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)

Tel. 93 805 00 75

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...