17 de gener 2015

Doble sessió de teatre al Cirvianum



publicat per
http://www.radioona.com
16 de gener de 2015
Cultura - Torelló

Els homes són de Mart i les dones de Venus' és el títol del muntatge que, aquest diumenge, a les 6 de la tarda, es podrà veure a l'escenari del Teatre Cirvianum. Aquesta obra presenta, en clau de comèdia, les relacions entre homes i dones. L'oferta del cap de setmana es completa amb la reposició de ?Ballant amb la mort', del grup Xarxa de Torelló. ?Els homes són de Mart i les dones de Venus' és una adaptació del ?Tricicle' Paco Mir, de l'espectacle que fa set anys que triomfa als escenaris francesos, a partir d'un best-seller del nord-americà John Gray. Amb direcció d'Edu Pericas i la interpretació del conegut Jordi Martínez, l'espectacle "proposa una estona divertidíssima, reflexionant en clau d'humor sobre les relacions de parella i les diferències entre homes i dones". Ho va explicar el mateix Pericas, aquest dijous a Ràdio Ona.

Acompanyat de tres pissarres, que li serveixen per descriure les relacions que s'estableixen entre homes i dones, l'actor evoca les diferències de funcionament de cada sexe en situacions quotidianes, de tothom conegudes, tant si s'és d'una generació o com d'una altra. Gràcies a les seves explicacions es comprèn finalment com fer de les diferències entre homes i dones, una font de complicitat i no pas de conflicte. Amb aquesta sessió es posa en marxa una de les novetats d'aquesta temporada: el Mini Cirvianum. Per tal de facilitar que els pares amb nens petits puguin anar a teatre, es farà un taller per als infants a la Sala B del Cirvianum. En aquest cas, serà un taller per convertir-se en un extraterrestre.


Per altra banda, dissabte a partir de les 9 de la nit, el teatre Cirvianum acollirà la reposició de Ballant amb la Mort. Una obra que el grup Xarxa va estrenar per la festa major. Es tracta d'una producció del grup local Xarxa inspirada en la novel·la Camps de maduixes, de Jordi Sierra i Fabra. 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...