18 de gener 2015

“Els Pastorets?”, amb el grup Les Escoles de Gelida, torna a portar aquest clàssic revisat i adaptat al segle XXI al Casal

publicat per
http://www.rtvvilafranca.cat
12 de gener de 2015

Diumenge al migdia l’escenari del Casal de Vilafranca va acollir aquesta representació teatral d’un clàssic d’aquestes dates com els Pastorets, però en una versió un xic particular.

Era la que va oferir el grup de teatre “Les Escoles de Gelida”, un grup format fa un parell d’anys per pares i mares de les dues escoles que hi ha a Gelida. La primera obra en que van treballar, com explica la directora del grup, la Irene Puig, va ser la llegenda de Sant Jordi, i després es van atrevir amb els Pastorets. Amb la voluntat de poder oferir obres de teatre als seus fills.

La versió que van oferir diumenge al Casal mostrava uns pastorets partint del clàssic de Folch i Torres, però mirant d’acostar-lo i adaptar-lo al segle XXI.


L’experiència de les dues obres que han preparat en els seus dos anys d’existència els han esperonat a continuar treballant, i com explica Puig tot i que sense voler desvetllar res més, estan ja preparant alguna obra adreçada al públic adult.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...