21 de febrer 2015

Alaire



publicat per

El nou espectacle del coreògraf granadí Rafael Amargo reflecteix el seu personal concepte de la dansa, que parteix del flamenc però incorpora altres disciplines, en una mescla intuïtiva que s'ha anat convertint en el seu personal segell creatiu.

A Alaire Rafael Amargo experimenta amb les danses urbanes i la contemporània, que fon amb el flamenc amb una naturalitat que l'espectador integra fàcilment. El ballarí s'acompanya de cinc ballarines amb una formació i experiència que parteix del flamenc però que camina igualment des de la dansa espanyola fins a la contemporània. Com a contrapunt apareixen tres ballarins de breakdance que formen part de l'escola Iron Skulls Co de Barcelona.

El fil conductor de l'espectacle és la música, una banda sonora amb una selecció de temes en què es fa present el pop, els boleros, la música brasilera i per descomptat el flamenc.

Alaire es presenta al Monumental en el marc de les Jornades del Dia d'Andalusia.

Organitza: FECAM (Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Mataró)

Dissabte 21 de febrer
20 h
Teatre Monumental

12 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...