22 de març 2015

Notas de amor



publicat per

L'espectacle de la companyia Prôcessus Creatius neix amb l’objectiu de commemorar els 25 anys de la mort del poeta Jaime Gil de Biedma. L’obra posa en escena, a través de la dansa i el teatre, una dramatúrgia inspirada en la poesia amorosa de l’autor. Una escriptora reflexiona i escriu sobre l’amor des de la seva experiència i des del pensament, creant un procés d’evolució cap a l’amor madur. La poesia de Gil de Biedma ens permet fer un recorregut per diferents estats amorosos a través de la mirada poètica d’aquesta escriptora.
Poesia que ve a ser la recerca i la invenció d’una identitat conscient de l’irreparable pas del temps, a la vegada que s’aferra, mitificant-los, als fugaços instants de felicitat.Les poesies escollides de Jaime Gil de Biedma són Las Afueras IX, Mañana de ayer, de hoy, Happy Ending, Canción de aniversario i Pandémica y Celeste.

Direcció: Gisela Riba i Sandra Sàrrias
Ajudant de direcció: Francesc Alarcón
Guió i interpretació: Sandra Sàrrias
Coreografia i dansa: Gisela Riba
Vídeo: Francesc Alarcón
Música: Bach, Mozart, Max Richter, Sibelius
Vestuari: Maria Jesús Vegas Pérez
Assessorament artístic: Mireia Magalló
Agraïments: Escola de dansa Rosita Mauri

+ info
Notas de amor
Diumenge 22 de març
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
5 euros

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...