02 d’abril 2015

L'abril serà un mes de musicals al Teatre Gaudí



publicat per
28 de març de 2015

El Teatre Gaudí dedica quest mes d'abril exclusivament als musicals amb dues propostes que faran les delícies dels fans del gènere però també d'aquells que busquen històries que remouen l'espectador. Un és l'estrena de l'última peça de Pablo Ley, El viatge d'Orfeu amb un desplegament de veus extraordinàries. Seguirà la recuperació d'un èxit de públic de la passada temporada, Mares i filles que ens farà gaudir de tres artistes meravelloses: Nina, Mariona Castillo i Clara Peya

EL VIATGE D'ORFEU. Del 2 al 19 d'abril
De dimecres a dissabte a les 20h i diumenges a les 18h
El viatge d'Orfeu és un altre espectacle escrit per Pablo Ley i dirigit per Josep Galindo, que compta amb un equip de 9 veus extraordinàreis i 5 músics en directe. Un muntatge preciosista en la posada en escena que ens proposa un viatge especial. Un viatge poètic fet de paraules, música i acció. Un recorregut cap a l'interior de cada un de nosaltres en la recerca de la felicitat. El viatge és individual i intransferible, cadascú s'enfonsarà en el seu propi món.

MARES I FILLES. A partir el 10 d'abril
De dijous a dissabte a les 22h i diumenges a les 20h
Després d'esgotar entrades al Maldà, retorna aquest musical sobre les relacions entre mares i filles. Una feliç coincidència que 9 anys després de fer de mare i filla a Mamma Mia! aquestes dues actrius es retrobin per acostar al públic aquesta història universal. Tant la crítica com els espectadors van sortir entusiasmats i és per aquest motiu que recuperem aquest musical.

Mares i filles presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...