01 de febrer 2016

La Passió de Vilalba presenta la seva 21a edició amb Banda Sonora pròpia

publicat per
http://ebreexpres.com/passio-vilalba

La Passió de Vilalba presenta la seva 21a edició amb Banda Sonora pròpia
gener 27
13:062016
38 Lectures
Un jove gandesà ha compost la Banda Sonora del vídeo promocional 2016 que sortirà en 15 dies a les xarxes socials.
vilalba-5
Foto arxiu EbreExprés. Representació de la Passió de Vilalba en una edició anterior.
La Passió engega aquest any el projecte ‘El conte de La Passió’ amb la col·laboració de Marc Sampé, Marc Jornet i Àngels Cid.
El cartell del 2016 és una reivindicació de la importància de la figura de la dona dintre de la història i una mirada al futur.
vilalba-1
Foto arxiu EbreExprés. La Passió de Vilalba.
E Patronat de la Passió de Vilalba ha presentart la programació d’aquest any que ve marcada per diverses activitats relacionades amb els productes del territori i nous projectes culturals. En aquesta línia, destaca com a novetat la producció d’una Banda Sonora composta pel jove gandesà Genís Montanya  amb un duet de teclat i violí. En 15 dies sortirà a les xarxes socials el vídeo promocional de la Passió 2016 que contindrà la música com a fil conductor. El  cartell d’enguany  està dedicat a totes les dones en una clara reivindicació de la seva figura al llarg de la història. A més, amb el lema “Sang, suor i llàgrimes” que acompanya la imatge, es vol transmetre l’esforç que cal posar entre tots per poder oferir un futur millor a les noves generacions.
Un altre dels grans projectes presentat és l’edició d’un conte infantil a càrrec de Marc Sampé i Marc Jornet i que estarà il·lustrat per Àngels Cid. El conte relatarà la història de la Passió des de la visió de Maria Magdalena, la companya de Jesús, i serà presentat el Dissabte de Rams dia 19 de març.
El Patronat de la Passió aposta per un tast integral del territori, ja sigui gastronòmic, cultural, artístic o patrimonial de la Terra Alta i de les Terres de l’Ebre en general.
Des del Patronat de la Passió, amb col·laboració de la DOP Oli de la Terra Alta, s’ha engegat un nou projecte per tal de conèixer els usos de l’oli des de l’antiguitat fins avui dia i els seus beneficis per a la salut. Es per això que s’ha decidit elaborar un oli a la pedra de forma totalment artesanal que serà tastat per primera vegada els Dissabte de Rams, en el marc d’un tast comentat on participaran diferents almàsseres de la comarca. Informació.
vilalba-3
Foto arxiu EbreExprés . La Passió es representa pels carrers de Vilalba.
El Mercat d’Artesania i Productes Típics ofereix l’oportunitat de donar a conèixer els artesans i artesanes de Vilalba, així com degustar olis, fruits secs, pastes, embotits… i fins i tot el pa artesà cuit a l’antic forn de la via. A més de la Ruta del Vi, on es poden tastar vins de gran qualitat.
També el concurs de Pintura Ràpida, veient com els quadres cobren vida mentre es passeja pels carrers medievals, admiant les eines i estris del camp al museu rural,  l’antiga Confraria de Nostra Sra. de Gràcia i  la torre campanar més alta de les Terres de l’Ebre.
Els balls tradicionals propis, els nostres músics i el parlar dels actors i actrius, també són un dels puntals d’aquesta filosofia que aposta per un reconeixement i una immersió dels visitants a l’essència del territori ebrenc i terratlí.
També com a notícia destacada ha anunciat la creació de la Federació Catalana de Passions que s’està gestant amb coordinació de diferents passions d’arreu del territori català (la Passió d’Olesa de Montserrat, la Passió de Cervera, la Passió d’Esparraguera, la Passió de Molins de Rei, la Passió d’Ulldecona i la Passió de Vilalba dels Arcs) i que en breu es comunicarà de forma oficial la seva fundació com a entitat.
La Passió de Vilalba es representarà el  dijous Sant, 24 de març  a les 21,30h.  i  el diumenge Sant, 26 de març a les 17 .00h. Programa
Foto/ capçalera, és una foto del cartell de la Passió de Vilalba 2016, que vol ser una reivindicació de la importància de la figura de la dona dintre de la història i una mirada al futur.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...