24 d’abril 2016

Escola de l'espectador : + 45



Publicat per


Taller de moviment i dansa contemporània
Els primers 40 anys de la vida ens donen el text; els següents 30, el comentari (Schopenhauer). En el moment actual la vida ens planteja la contradicció entre viure la maduresa com un lloc on es pot admirar la bellesa del pas del temps i el fet de ser conscients que, progressivament, esdevenim obsolets. Aquest és el punt de partida de +45, en el qual sis experimentats ballarins d’aquesta segona edat i un cor de figurants no professionals de la segona i tercera edat són els protagonistes.

García Ferro és coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des de l’any 2000, amb la qual s’ha presentat a més de 15 països. Ha estat guardonat amb el primer premi del festival Maspalomas l’any 2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa.

Idea, coreografia, música: Sebastián García Ferro.
Creació i interpretació: Bebeto Cidra, María Cabeza de Vaca, Isabel Tapias, Guillermo Weickert, Olga Alvarez, Joan Palau i 40 figurants pendents de selecció.
Assistència de direcció: Marcela Robbio.
Assistència coreogràfica: Anna París.
Dramatúrgia: Víctor Molina, Ferran Dordal.
Espai escènic i disseny de llums: Xesca Salvà.
Fotografia: Tristán Pérez Martín.
Formadors: Daniel Rosado i Gabriela Barberio.
Producció: Marcela Imazio.
Coproducció: Mercat de les Flors, Festival Grec, Festival Sismògraf.
Amb la col∙laboració de: La Caldera Les Corts, L’Estruch de Sabadell, Graner fàbrica de creació, Centre Cívic Barceloneta, Centre Cívic de Can Felipa, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Sant Boi, Teatre Municipal de Girona, Fundació Phonos / Universitat Pompeu Fabra.

Amb el suport de: Beca a la creació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Fundació la Caixa “Arte para la Mejora Social 2015″.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 24 d'abril
19 h

Teatre Monumental

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...