22 de maig 2016

Balneari Maldà 3: El Poder, d'Els Pirates Teatre i Balla amb mi, amb Toni Viñals

RESERVES
CABARET
BALNEARI MALDÀ 3
Del 24/05 al 18/07. Dll a les 21h.
Del 18 al 22/07.De dll a dv a les 22h.


Cia. Els Pirates Teatre l Fer l'últim capítol del Balneari Maldà sobre "el poder" no ha estat feina fàcil. Ja als primers assaigs vam començar a entreveure una lluita d'egos entre els actors i la pianista que, sumades a la vanitat dels dramaturgs i el director, han acabat desembocant en una mena de dictadura teatral liderada per l'assistent en pràctiques de la companyia. Hi podrem trobar des del judici d'un hàbil jutge corrupte fins a la discussió d'un actor amb una blogaire mafiosa, i comptarem amb la participació de personatges com Arnau Puig, Hitler, Marilyn Monroe, Mozart o el Papa Borgia.
CABARET
BALLA AMB MI
Del 25/05 al 05/06. De dc a ds a les 20.30h i dg a les 19h

Amb Toni Viñals i Marc Garcia- Rami l 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 10 peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício i Toni Viñals. El repertori vol fer un recorregut cronològic de 1928 a 2014 que permeti als espectadors fer un viatge en el temps durant l'espectacle.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...