01 de maig 2016

El Grec 2016 trenca gèneres

 
SENT L'ATRACCIÓ DEL CONFLICTE
Molt aviat, els límits de les arts escèniques entraran en conflicte. Teatre? Dansa? Música? Circ? On és la frontera? El Grec Festival de Barcelona celebra 40 anys trencant gèneres i et porta grans espectacles on, la fusió de disciplines, obre camins artístics que mai no havies imaginat.
Vine a sentir l’atracció del conflicte
 
LES BRUIXES DE SALEM /
ARTHUR MILLER /
ANDRÉS LIMA / LLUÍS HOMAR
1 a 5 de juliol - Teatre Grec
KIBUTZ CONTEMPORARY DANCE COMPANY /
RAMI BE'ER / IF AT ALL
8 i 9 de juliol - Teatre Grec
ALONSO KING LINES BALLET /
WRITING GROUND / BIOPHONY
15 i 16 de juliol - Teatre Grec
Donar-se de baixa del butlletíDarse de baja del boletín
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades al fitxer Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar de forma multicanal el servei d’informació i l’atenció a les persones que contacten amb aquest Ajuntament i/o fan ús de serveis municipals, així com informar d’aquells serveis o actuacions municipals que, en base a les dades facilitades, es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de dret LOPD.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...