22 de juny 2016

Cherokee



L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Aula Júnior +17 a 25 anys, dirigit per Pere Anglas, presenta la història d’un grup d’adolescents que, als anys 80, viuen al límit la descoberta de la seva pròpia identitat.

A cavall de la realitat i la ficció, i a través de la veu dels seus personatges, Cherokee ens explica la història d’un grup d’adolescents que, als anys 80, viuen al límit la descoberta de la seva pròpia identitat. Potser han canviat els gustos musicals i la manera de divertir-se, la tecnologia s’ha convertit en mitjà fonamental de comunicació, i perseguir un somni sembla, ara més que abans, una missió impossible. Però, tant ara com als anys 80, l’aventura de fer-se gran comporta les mateixes preguntes de qui sóc i què vull, i trobar la resposta és tota una heroïcitat.

Direcció i dramatúrgia: Pere Anglas

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Publicat per
foto : Cherokee Damià Costa ©
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dimecres 22 de juny de 2016
20 i 22 h
Aula de Teatre

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...