19 de juny 2016

La gata damunt la teulada de zinc calenta & deliris creatius de Tennessee Williams




L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Taller d'Interpretació, sota la direcció de Ferran Farré, presenta aquesta aquesta versió adaptada de La gata damunt la teulada de zinc calenta i petits fragments escènics de El zoo de vidre, Un tramvia anomenat desig, La rosa tatuada, Dolç ocell de joventut i La nit de la iguana.

Per què és tan difícil comunicar-se? (Why is it so hard to talk?).
Radiografia sobre les relacions humanes, les mentides, la desintegració de la parella, el desmembrament d’una família i l’autodestrucció. Un retrat dels problemes que tenim per afrontar i dir la veritat amb les persones que tenim més a prop.

L’obra més emblemàtica de Tennessee Williams entre deliris creatius, flaixos d’altres peces teatrals i passatges convulsos de la vida irreverent d’aquest magnífic i controvertit dramaturg nord-americà.

Direcció: Ferran Farré

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Publicat per
http://culturamataro.cat
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
La gata damunt la teulada de zinc calenta Damià Costa ©
Diumenge 19 de juny de 2016
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...