06 de desembre 2016

Marc Flynn, paper protagonista al Teatre Gaudí

Marc Flynn, paper protagonista al Teatre Gaudí

'El despertar de la Primavera' fins al 8-1-2017

  • Redacció
  • Dimecres, 30 Novembre 2016 09:27
Marc Flynn_El despertar de la primavera
El mataroní Marc Flynn protagonitza el nou musical del Teatre Gaudí‘El despertar de la primavera’, una producció que es va estrenar el passat 14 de novembre i que es podrà veure al teatre barceloní fins al 8 de gener. Flynn –sorgit de la Sala Cabanyes– encarna el paper de Melchior, el jove protagonista del musical pop rock que tracta sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Ell és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar i ratllar de tabú.

19 números musicals

Flynn protagonitza aquest musical, que conté fins a 19 números musicals i que està dirigit per Marc Vilavella. Aquest és un dels grans projectes del mataroní, després de formar part recentment del repartiment de ‘Per sobre de totes les coses’ de Daniel Anglès o ‘Nit de musicals, una nit a Broadway’ dirigit per Elisenda Roca i Andreu Gallén.
publicat per
http://totmataro.cat/cultura/teatre/item/37192-marc-flynn-paper-protagonista-al-teatre-gaudi

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...