10 de desembre 2016

Solitudes



Una història emotiva que parla de la soledat i de les solituds que ens brinda la companyia Kulunka Teatro després de l’èxit de l’espectacle André i Dorine.

Un viatge per universos quotidians que, combinant de forma magistral la gravetat i el somriure, commou, sorprèn i emociona.

Un ancià enviuda i la seva família se’n fa càrrec sense cobrir-lo afectivament com necessita, i acaba sortint al carrer per trobar com a companya de cartes una prostituta primerenca. Quan el fill descobreix la prostituta a casa es desencadenaran una sèrie de fets crucials a la vida d’aquests tres personatges. Una història senzilla però plena de metàfores i de reflexions al voltant de les relacions humanes, la necessitat d’afecte, la incomunicació i amb quina mesura els nostres prejudicis són capaços d’impossibilitar la felicitat d’altres persones i, per suposat, la nostra.

Direcció: Iñaki Rikarte
Intèrprets: Jose Dault, Garbiñe Insausti i Edu Cárcamo
Dramatúrgia: Garbiñe Insausti, José Dault, Iñaki RIkarte, Edu Cárcamo i Rolando San Martín
Música i disseny de so: Luis Miguel Cobo
Disseny i construcció de màscares: Garbiñe Insausti
Disseny i realització d’escenografia i vestuari: Ikerne Giménez
Disseny i realització d’il·luminació: Carlos Samaniego, “Sama”
Producció: Kulunka Teatro

Kulunka Teatro va néixer a Euskadi l’any 2010 de la mà de Garbiñe Insausti i José Dault, uns joves però experimentats artistes d’extensa trajectròria teatral. La companyia neix de la inquietud dels seus integrants per a experimentar amb diferents llenguatges escènics. Tot això sense oblidar la idea de fer un teatre accessible per al públic. Un teatra vital, actual, compromès i connectat amb la realitat.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

+ info
Temporada estable
Solitudes
Dissabte 10 de desembre de 2016
21 h
Teatre Monumental
17 euros platea / 14 euros amfiteatre
Programació de la temporada estable de teatre i dansa

publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...